Descarrega't aquí el tríptic sencer

sábado, 13 de abril de 2013


Tim Burton. Estats Units, 2012. Animació
amb les veus de Charlie Tathan, Martin Short, Catherine O’Hara, Winona Ryder i Martin Landau
VO en anglès amb subtítols en castellà. 87 minuts

A Frankenweenie, tim Burton ha fet un remake d’un curtmetratge que li va donar fama als anys 80. Segueix sent en blanc i negre, però l’ha filmat en stop-motion.
La història: Després de la mort del seu estimat bull terrier Sparky, el petit Victor duu a terme un experiment científic per portar-lo de nou a la vida. L’èxit de la seva empresa portarà, tanmateix, greus conseqüències en la seva existència i en el seu entorn familiar, veïnal i escolar.
<<Quan vaig fer els primers dibuixos per al projecte del curtmetratge Frankenweenie, tenia clar que la millor manera de realitzar-lo era a través de la stop-motion, però en aquell moment no va ser possible. D’un costat, aquest llargmetratge neix amb el propòsit de recuperar l’essència de la idea original, l’esperit d’aquells esbossos primigenis. D’altra banda, passar del curt al llarg m’ha permès crear tot un univers al voltant del nen protagonista i el seu gos ressuscitat. Li he volgut donar un aire al més pur estil La zíngara y los monstruos (Erle C. Kenton, 1944): jugar amb el gènere del còctel de monstres que ja va desenvolupar la Universal en el seu moment.>>

 TRÀILER                                                           TIM BURTON

No hay comentarios:

Publicar un comentario